Produse COFETARII-PATISERII-GELATERII
Coji de tarta si semipreparate din foetaj
Premixuri, oua
Arome naturale, esente termostabile si coloranti hidrosolubili
Decoratiuni
Frisca naturala si vegetala
Creme, jeleuri, mascarpone si pasta de fructe
Topping
Fructe confiate si in sirop
Stabilizatori de frisca / Baze mousse
Foi rulada / Pandispan / Blaturi tort
Produse congelate
Ciocolata, cacao si creme de ciocolata
Unt
Inghetata
Produse HORECA
Produse RETAIL
 
     
 
Olisana Omega 3 - 6 1L
    Descriere:

Olisana Omega 3-6 este un produs nou, o combinatie originala de uleiuri sanatoase, fiecare dintre ele fiind adecvat unei necesitati a organismului.

Din punct de vedere nutritional, Olisana respecta toate sfaturile expertilor in domeniu cu privire la proportia dintre diversii acizi grasi, antioxidanti si vitamine.

Olisana are in compozitie:

  • Ulei de samburi de struguri, obtinut prin metoda traditionala, naturala.. Acest ulei este rezistent la temperaturi inalte si este bogat in antioxidanti si vitamina E.   
  • Ulei de rapita cu un continut scazut de acid erucic, bogat in Omega 3. Este benefic pentru inima, sistemul circulator, sistemul imunitar si pentru hipertensivi.   
  • Ulei de tarate de orez ce contine steroli vegetali (fitosteroli), vitamina E si gamma orizanol. Toate acestea sunt componente active care, incluse in mod regulat in dieta dumneavoastra, controleaza nivelul colesterolului din sange si previn bolile aparute odata cu varsta.  
  • Ulei de porumb ce intareste efectele antioxidante ale lui Olisana, deoarece contine tocoferoli (vitamina E) si contribuie la efectele pozitive pe care le are acesta asupra functiilor celulare.   
  • Ulei de susan care contine antioxidanti rezistenti la temperaturi inalte, ceea ce garanteaza ca proprietatile produsului raman neschimbate, indiferent de scopul pentru care este folosit Olisana.Olisana poate fi folosit la gatit, la calit legume, la sosuri, salate, dressinguri sau in orice alt tip de mancare.


Sfat: Foloseste Olisana Omega 3-6 si bucura-te de un ulei gustos, aromat, conceput pentru sanatatea ta si a familiei tale!

 

Reteta:

n/a
 
Date Tehnice


Propune un produs


Back to >> Produse COFETARII-PATISERII-GELATERII >> Ulei de masline >> Costa d'Oro
 
 

 

 

home   compania   produse   servicii   furnizori   retete   promotii   cariere   site map   contact
Realizat de Concept24