Servicii


Nordic Import-Export Co SRL a încercat încă de la înfiinţare (1994) să-şi individualizeze şi să-şi diferenţieze atât oferta de produse cât şi oferta de servicii pe care le oferă atât clienţilor cât şi furnizorilor.

Nordic este o organizaţie activă atât din punct de vedere al vânzarilor cât şi al marketingului şi logisticii. Astfel prin aportul de valoare oferit de către Nordic în toate aspectele de mai sus un consumator poate fi sigur că pentru el au fost atent selecţionate cele mai bune produse, transportate din toată Europa în cele mai bune condiţii cu maşini cu temperatură controlată (fie pentru congelare, refrigerare sau ambient), stocate şi etichetate în conformitate cu normele Comunităţii Europene şi oferite spre consum  în cel mai scurt timp.

Nordic şi-a făcut o datorie de onoare din a informa consumatorii despre avantajele produselor pe care le oferă nu doar din punct de vedere strict comercial dar şi din punct de vedere al sănătăţii consumatorului pentru că Nordic se ghidează după sloganul «mănâncă sănătos şi bucură-te de o viaţă cât mai lungă».

Astfel am încercat să avem în portofoliu toate produsele specifice dietei mediteraneene, dietă recunoscută din ce în ce mai mult ca fiind cheia către o viaţă lungă, sănătoasă şi activă.

Nordic distribuie produsele din portofoliu atât în toate lanţurile internaţionale de magazine cât şi în reţelele mai mici de magazine sau magazine individuale. În plus divizia noastră de Gastro oferă produse specifice pentru hoteluri, restaurante, cafenele, cofetarii, patiserii, clienţi industriali şi consumatori sociali.

Clienţii noştri beneficiază şi de experienţa deosebită a echipei noastre de tehnologi de cofetărie care efectuează demonstraţii şi promovează reţete noi, precum şi de specialiştii noştri în cafea şi vinuri care asigură asistenţa tehnică şi instruirea pentru aparatele expresso oferite clienţilor în regim de comodat.

Din dorinţa de a veni în întâmpinarea  nevoilor clienţilor şi furnizorilor noştri au fost inaugurate, în anul 2006, două noi depozite zonale care să scurteze timpul de livrare a produselor proaspete de la producător la consumator.

Specialişti în produse foarte proaspete, punem la dispoziţia consumatorilor şi a producătorilor experienţa şi profesionalismul nostru şi o infrastructură de nivel european astfel încât distanţele să fie practic anulate iar produsele să ajungă de pe liniile de producţie direct la beneficiar foarte rapid.

Suntem decişi ca pentru orice consumator meţiunea pe eticheta unui produs “importator: Nordic Import Export Co SRL” să reprezinte o garanţie fermă a calităţii şi a atenţiei pe care o punem în toate acţiunile noastre.

[ top ]

 

 
 
home   compania   produse   servicii   furnizori   retete   promotii   cariere   site map   contact
Realizat de Concept24